ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ

KOUNIOS PRIVATE SECURITY
Εμπιστοσύνη, Ασφάλεια, Εμπειρία

Η εταιρεία φύλαξης KOUNIOS PRIVATE SECURITY ιδρύθηκε από τον κύριο Κούνιο Ιωάννη το 2010.

Εξειδικεύεται στην μελέτη και εφαρμογή, ολοκληρωμένων συστημάτων ιδιωτικής ασφάλειας και απαρτίζεται από στελέχη και εργαζόμενους με εμπειρία και πιστοποίηση στο αντικείμενο τους, διαθέτουν δε αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας, «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας». Επίσης, είναι κάτοχοι άδειας security πιστοποιημένη από το ΚΕ.ΜΕ.Α. (ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) και εκπαιδεύονται από την εταιρεία μας ανά έτος, σε νέες τεχνικές και μέσα ασφάλειας έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η αρτιότητα των γνώσεων και των ικανοτήτων τους.

Κύριος γνώμονας της εταιρείας, είναι η ασφάλεια των προσώπων και της περιουσίας όσων την εμπιστεύονται, σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες των εγχώριων και των διεθνών προτύπων. Βάση των παραπάνω, η εταιρεία μας καταθέτει ολοκληρωμένη μελέτη φύλαξης σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα. Προσαρμόζει δε τις υπηρεσίες της, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη με κύριο στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κύριο μέλημα της KOUNIOS PRIVATE SECURITY ειναι η συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και η αδιάκοπη ανάπτυξή της, στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων ασφάλειας. Οι αυξανόμενες ανάγκες της εποχής για περισσότερη και άμεση ασφάλεια, υποχρεώνουν την εταιρεία να εξελίσεται διαρκώς, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές όσο και σε εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που παρέχει.

ΠΡΟΦΙΛ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΙΟΣ

Ο κύριος Κούνιος Ιωάννης είναι κάτοχος πιστοποιημένών διπλωμάτων Ελληνικών και ξένων σχολών σωματοφυλάκων. Οι σχολές που πιστοποιούν τις γνώσεις του στο αντικείμενο της ειδικότητάς του είναι κορυφαίες στο είδος τους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ασχολείται ενεργά με την ασφάλεια υψηλών προσώπων από το 1998 έως και σήμερα. Έχει υπάρξει στην προσωπική ασφάλεια των περισσοτέρων εγχώριων επιχειρηματιών, εφοπλιστών αλλά και πολιτικών προσώπων.

Επικουρικά έχει προσφέρει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του σε ξένους επιχειρηματίες και πολιτικούς, έχοντας τη θέση του επικεφαλής της προσωπικής τους φρουράς V.I.P.

Είναι σε θέση να ηγηθεί της προσωπικής φρουράς του ατόμου που θα αναλάβει την ασφάλεια του, προσφέροντας διακριτική παρουσία και απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητά του. Όλα αυτά τα επιτυγχάνει χωρίς καμία μείωση στην ποιότητα της ασφάλειας και της διασφάλισης της σωματικής ακεραιότητας του ατόμου που έχει αναλάβει την προστασία του.

Λόγω της ανελλιπούς ενασχόλησής του από νεαρή ηλικία με τον αθλητισμό, τις πολεμικές τέχνες και την σκοποβολή, είναι άριστος γνώστης τεχνικών προστασίας και άμυνας. Είναι κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης καθώς επίσης και μηχανής μεγάλου κυβισμού. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό κι αυτό τον καθιστά άριστο κι ασφαλή οδηγό.

Η εξέλιξη του στον χώρο της ασφάλειας υψηλών προσώπων είναι ραγδαία κι έχει επιτευχθεί με την συνεχή ενασχόληση του πάνω στο αντικείμενο και την συνεχή εκπαίδευση του σε νέα μέσα και τακτικές. Επίσης ενημερώνεται συνέχεια για τα νέα εγχώρια και διεθνή πρότυπα.

Ο κύριος Κούνιος Ιωάννης αποτελεί την πλέον ασφαλέστερη επιλογή για την προσωπική ασφάλεια και φύλαξη προσώπων και αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχημένη πολυετή καριέρα του στον χώρο αυτό, με συστάσεις από V.I.P. προσωπικότητες του εγχώριου και διεθνούς επιχειρηματικού και πολιτικού χώρου.

Γιατί KOUNIOS PRIVATE SECURITY σημαίνει: «…Πάντα εκεί»!

24

Ώρες την εβδομάδα

7

Ημέρες την εβδομάδα

365

Ημέρες τo χρόνο

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ

ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΡΥΣΟΦΩΤΗ κ΄ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

(+30) 2104110655

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

(+30) 2106619778

info@thinkgrowth.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΝΙΣΗΡΙΟΥ ΧΑΡΑ

(+30) 6981480792

hara.nisiriou@gmail.com

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

(+30) 6971718090

emdritsas@gmail.com

Kounios Logo
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κεντρικά

  • +(30) 6970148930
  • +(30) 2105551293
  • info@kouniossecurity.gr,
    hara.nisiriou@gmail.com
  • Αγίου Δημητρίου 1 - 3,
    Μαγούλα Αττικής, Τ.Κ. 19018

Αποστολή Μηνύματος